Participatie Nelson Mandelapark

De witte container staat er. Dit is het infopunt van de gemeente over het park. Open onder voorbehoud op maandag en donderdag van 12:00 tot 14:00. Ingang Gooise Kant van het park.

“In 2005 is voor het Nelson Mandelapark een stedenbouwkundig plan en een bestemmingsplan opgesteld. Hierin stonden woningen aan de randen van het park en een ontwerp voor het park zelf.  Door de crisis is dat plan alleen nooit uitgevoerd. De woningen zijn er nooit gekomen. Wel is het Nelson Mandelapark in 2011 aangelegd. Het gemeentebestuur heeft nu opdracht gegeven om de woningen aan de rand(en) van het park alsnog te bouwen.  Omdat het oude plan al meer dan tien jaar oud is, wordt dit plan aangepast  aan de ambities en opgaven van deze tijd. Dat doen we niet alleen voor de woningen, maar ook voor het park zelf. Nu er ook woningen komen, zien we het als een kans om nog eens goed te kijken naar wat gebruikers van het park vinden en waar zij nog kansen voor verbetering zien.”

Kijk ook op www.amsterdam.nl/nelsonmandelapark/informatiepunt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *