Bewoners wokken hun eigen nasi.

Op zaterdag 7 september hebben bewoners hun eigen nasi gewokt tijdens het opleverfeest van de buurtmakerij Haardstee en Hoptille. De buurtmakerij is een project in het kader van ontwikkelbuurten, waarbij de buitenruimte is opgeknapt.

Bij buurtwerkkamer De Handreiking is een feest georganiseerd waarbij bewoners zelf aan de slag kunnen. Fiets je eigen shake, wok je eigen nasi, schep je eigen ijsje en nog veel meer. 

Tevreden wokkers

!WOON heeft gezorgd dat de nasi op elektra gewokt wordt. Dus een wok op inductie en een elektrische wok. De medewerkers van De Handreiking hebben veel voorwerk gedaan. Groente in bakjes gedaan, rijst en mie voorbereid en inkopen gedaan.

Het wokken is een enorm succes gebleken. Er zijn ongeveer 125 maaltijden gemaakt. Opvallend veel mensen hebben aangegeven dat het wokken op stroom niet zoveel verschil maakt in vergelijking met wokken op gas. 

Zelfs kinderen kunnen het

De doelstelling van de avond, zoveel mogelijk mensen laten kennis maken met wokken op elektra, is dan ook geslaagd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *